Bejelentés


Buckói Rókák Réme Kennel Gyönyörű Jack Russel kiskutyák Lajosmizséről


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlöm a lajosmizsei Buckói Rókák Réme Jack Russel terrier kennel honlapján!
GIF animations generator gifup.com

Kenneltulajdonos: Besenyi János


2008-ben fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy egy kistestű, életvidám kutya tenyésztésébe fogunk. Rövid keresgélés után döntöttünk a Jack Russel terrier mellett.
Első kiskutyáinkat a nagykőrösi Hintóvári Kennelből vásároltuk Danka Gyula bácsitól. Ők voltak: Hintóvári Brúnó, Hintóvári Bella és Hintóvári Betti.

Az első alom 2009. júliusában született. Itt vannak róluk képek.

2010 év elején Betti és Brúnó párosításából Bummer nevű kölyköt visszatartottuk továbbtenyésztésre, mert nagyon ígéretes adottságokkal rendelkezett.

2010-ben úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük a tenyészetünk állományát. Hosszas keresgélés után egy idegen vérvonalú kanra, Raumax Axelre (Twister) esett a választásunk, és Hintóvári Bellát fedeztettük be vele. Ebből az alomból születtek ők: Bea, Böbe, Brigi.

Mivel ezzel az alommal nagyon meg voltunk elégedve, így másik szukánkat, Hintóvárit Bettit is befedeztettük Twisterrel, ebből az alomból hagytuk továbbtenyésztésre Buckói Rókák Réme Citromot.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!